فرآیند تعمیر و نگهداری ماشین آهارزنی و اهمیت آن
Maintenance Process of Sizing Machine and Its Importance
مقدمه:
تعمیر و نگهداری یک دستگاه به عملی گفته می شود که موجب حفظ تجهیزات مکانیکی با حداقل زمان خرابی گردد . تعمیر و نگهداری می تواند شامل سرویس دهی منظم، بررسی های معمول و تعمیرات برنامه ریزی شده و اضطراری باشند. همچنین شامل تعویض یا تنظیم مجدد قطعات فرسوده، آسیب دیده یا نامرتب می باشد. این عمل می تواند قبل از خرابی یا بعد از وقوع آن انجام شود. در این مقاله، ما جزئیات فرآیند تعمیر و نگهداری دستگاه آهارزنی را بررسی می کنیم.
فرآیند تعمیر و نگهداری دستگاه آهارزنی به این صورت تعریف می شود که قطعات دستگاه چگونه کار می کنند و هر چند وقت یکبار باید قطعات را تمیز کنیم. ماشین آهارزنی یا آهارگیری تک سر با ترکیب چهار فرآیند مختلف : چله گیری ، آهارگیری، خشک کردن و بوبین پیچی طراحی شده است که در مقدمات بافندگی به طور پیوسته انجام می شود و قطعات توسط مکانیزم زنجیر و چرخ دنده هدایت می شوند.
آهارگیری که به آن اسلشینگ نیز می گویند، به عمل پوشانندگی چله تار با محلول آهار گفته می شود. در فرآیند بافندگی نیاز است که نخ تار تا حدی زیادی، صاف و کشسان باشد. در طول بافت همیشه بین قطعات فلزی و نخ اصطکاک وجود دارد. بنابراین، نخ های تار باید روغن کاری شوند تا ساییدگی آن کاهش یابد. استفاده از مواد آهار به بهبود خواص مکانیکی تار، کاهش سایش و خاصیت ارتجاعی نخ کمک می کند. فرآیند آهار گیری با نشاسته و روان کننده انجام می شود. نشاسته می تواند نشاسته طبیعی اصلاح نشده مانند سیب زمینی، برنج و ذرت یا یک ماده مصنوعی مانند PVA (پلی وینیل الکل) باشد. در هر صورت، نشاسته به الیاف میچسبد و از بیرون آمدن الیاف ریز جلوگیری میکند. روان کننده ها مانند روغن محلول و موم به کاهش اصطکاک قسمت هایی از ماشین بافندگی مانند شانه روی نخ یا نخ روی نخ کمک می کنند که ممکن است باعث شکستن نخ ها شوند. روان کننده همچنین عملکرد یکنواخت ماشین بافندگی را در طول فرآیندهای تشکیل دهانه و یا پود کوبی فراهم می کنند. نخ های تار از مخزن محلول آهار و سپس از بین غلتک ها عبور می کنند تا آهار اضافی به وسیله یک سیلندر هوای گرم گرفته شود . در آنجا، نخ ها قبل از اینکه روی چله تار پیچیده شوند، خشک می شوند.
ادامه: https://b2n.ir/nassajyar880